avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Incheiere contract asistenta juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Incheiere contract asistenta juridica

Buna ziua,

Pentru actiunea de divort inaintata am contactat un avocat care a facut toate demersurile pt inaintare, semnand un contract in valoare de 1000lei.Totodata pt a impartii bunurile, i-am inmanat si actele.
Ulterior, avocatul m-a contactat pentru a semna un alt contract (de 1500lei) pentru redactare,asistență și reprezentare la negociere, în scopul soluționării pe cale amiabilă a partajului.
Deocamdata sotia de doua saptamani nu binevoieste sa se prezinte la intalnire.
Ce ma sfatuiti sa fac, sa semnez contractul?
Datorita faptului ca nu am avut dea-face cu avocati, vi se par rezonabile sumele din contract?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:02, 19 Iunie 2016
Sumele sunt mai mult decat rezonabile ,onorarii mai mari sigur exista,mai putin decat v-a fost solicitat este greu de crezut ca puteti sa gasiti.
Ulterior, avocatul m-a contactat pentru a semna un alt contract (de 1500lei) pentru redactare,asistență și reprezentare la negociere, în scopul soluționării pe cale amiabilă a partajului.

pt asta puteti apela la mediator, pierdeti mai putin daca nu se prezinta.
Buna seara,

Multumesc pt raspunsuri.

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2016
2016, utilizator
Da, practic avocatul va ia mai multi bani decât pentru proces la o mediere care probabil nu va avea loc.

E ciudat ca va cere mai mult pentru 2 ore sau pentru câteva minute decât pentru un proces de divort.

Dacă însă se rezolva partajul prin înțelegere ar fi bine.

Ar fi bine sa îl întrebați cat va costa dacă va veți judeca pe partaj și nu va veți înțelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere in partaj constan constan Cum se desfasoara concret prin intermediul unui mediator, partajul bunurilor comune dupa ce hotararea de divort a ramas definitiva si irevocabila si cum pot ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar andreus007 andreus007 In urma unor neintelegeri cu sotia am hotarat sa pun punct casatoriei,n-am bagat div inca numai k am fost instiintat printr.un plic de la un birou de mediator ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj 1ecaterina1 1ecaterina1 Buna ziua, Doresc sa stiu ce costuri implica un partaj judiciar. De asemeni daca dupa divort nu se face partajul beneficiezi in continuare de cota parte ce ... (vezi toată discuția)