avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inscriere la concurs pe post de functionar public de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inscriere la concurs pe post de functionar public de executie

Buna ziua,
Ce se poate intampla daca cineva se inscrie la un concurs de functionar public de executie, dar fara a indeplini prevederile art. 54 din Legea 188/1999, litera i) ?
Cum se face verificarea si cand?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 21 Iunie 2016
HG 611/2008
art. 40
(1) Comisia de concurs are următoarele atribuţii principale:
a) selectează dosarele de concurs ale candidaţilor;
...

art. 50
(1) În termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, comisia de concurs are obligaţia de a selecta dosarele de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs.

(2) Rezultatele selectării dosarelor de înscriere se afişează de către secretarul comisiei de concurs, cu menţiunea "admis" sau "respins", însoţită de motivul respingerii dosarului, la sediul autorităţii ori instituţiei publice organizatoare a concursului, în termenul prevăzut la alin. (1).

(3) Până în ultima zi prevăzută pentru selecţia dosarelor, membrii comisiei de concurs pot solicita candidaţilor informaţii sau alte documente relevante, din categoria celor prevăzute la art. 49 alin. (1), pentru desfăşurarea concursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp ContSters110442 ContSters110442 In urma cu cativa ani am primit o amenda administrativa cf art 91 C.pen,amenda care nu imi apare in cazierul judiciar, banuiesc ca imi apare in cazierul ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna emurici emurici te poti definitiva pe post de secretar comuna daca nu indeplinesti conditiile de vechime? (vezi toată discuția)
Confidențialitate date personale Vivib Vivib Buna dimineata, As dori sa ma înscriu la un examen si numele meu ar urma să fie publicat pe internet.Nu mi doresc ca numele si adresa sa fie publice, ... (vezi toată discuția)