avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum este corect sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum este corect sa procedez?

Buna ziua,
problema mea este urmatoarea:
In urma cu 1 an am facut un credit de nevoi personale,impreuna cu sotul meu.
Acum cind am hotarit sa divortez,i-am explicat ca sint dispusa sa platesc eu acel credit( aproape toata suma fiind investita in casa parintilor),numai sa plece din casa mai repede.
S-a conformat,numai ca acum a spus ca nu vine la tribunal,ca nu vrea sa divorteze pina nu il scot din acel contract.
In disperare de cauza,am cautat un girant,l-am dus la banca,numai ca banca a spus ca incearca sa-mi obtina o derogare,in mod normal pe el il scoate din contract in momentul in care ma duc cu hotarirea de divort:#-o.
Sint disperata ca nu stiu cum sa rezolv nici cu banca,nici cu sotul meu care a inebunit d'abinelea.
Scuze pt..exprimare
Ultima modificare: Luni, 17 August 2009
vicar, utilizator
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:03, 17 August 2009
Faptul ca a innebunit este de inteles, dar mergeti la judecatorie si depuneti cererea de divort si fara el.
gabescu a scris:

Faptul ca a innebunit este de inteles, dar mergeti la judecatorie si depuneti cererea de divort si fara el.

Am facut asta,tremenul este la sfirsitul lui septembrie,pina apare hotarirea definitiva mai dureaza din cite stiu 1 luna,iar banca nu vrea altfel si nu inteleg de ce
Din pacate,banca are dreptate.
Si sotul ,inca,are dreptate...nu accepta divortul pina nu are o garantie.Oricum,el se va finaliza intr-un tirziu...ce garantie va fi la final ca dvs. veti plati tot creditul...?!
Mai insistati...,divortul tot se va realiza intr-un tirziu...succes.:)
Doamna, promovati ordonanta presedentiala.Astfel,cereti evacuarea sotului.Chiar daca nu are caracter definitiv,aceasta ordonanta presedentiala este pronuntata imediat dupa termen.Este valabila pana la ramanerea definitiva a sentintei de divort.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2009
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare dnadaa1973 dnadaa1973 buna,am si eu o problema si anume aceea ca fostul meu sot ma ameninta ca odata iesita din casa lui nu ma mai primeste cu toate ca desii este proprietarul ... (vezi toată discuția)
Fost proprietar problema Robbie0305 Robbie0305 Ieri am semnat contractul de vanzare cumparare pentru o casa , urmand ca peste 2 zile cand imi iese ntabularea , banca unde am facut creditul pentru o parte ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)