avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

buna,am si eu o problema si anume aceea ca fostul meu sot ma ameninta ca odata iesita din casa lui nu ma mai primeste cu toate ca desii este proprietarul apartamentului ,m-a dat in judecata prin ordonanta presedentiala de evacuare si a pierdut ca fiind nefondata ,a facut recurs dar inca nu a aparut termenul de judecata si in afara de asta a trebuit sa-mi scot carte de identitate provizorie de identitate deoareca mi-a furat buletinul(am facut plangere la politie)dar figurez in continuare la aceeasi adresa .Aspus ca are acte prin care imi interzice sa mai intru in casa pentru ca el este proprietar si nimeni nu-l poate obliga sa ma primeasca in casa.va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: dnadaa1973 , utilizator 18:42, 27 Mai 2012
Daca nu exista hotarare definitiva si irevocabila pronuntata de instanta de judecata,sustinerile sotului nu au temei legal
cum am mai spus ordonanta presedentiala de avacuare , pe care mi-a intentat-o,a fost respinsa ca nefondata si ma gandesc cum ar putea sa ma evacueze din moment ce a pierdut procesul.
Daca dupa divort el a ramas proprietar, atunci are dreptul sa va evacueze. Dv in ce calitate pretindeti acum sa stati in casa aia?
Daca are nu stiu ce acte si le va folosi in instanta, e obligat sa vi le arate.
pai mi-a zis ca nu ma mai primeste si cand vin de la servici imi arata niste acte si nu mai pot intra in casa in urma a ce vad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort gagione gagione sunt in proces de divort.s-a judecat si apelul si a ramas ca la procesul de fond,adica desfacerea casatoriei si incredintarea mie tatal, a copilului.ce termen ... (vezi toată discuția)
Furt intre rude georgia2 georgia2 Mama este unicul proprietar al unei case. Momentan este plecata in afara tarii, si acolo locuieste sora ei, care are doar mutatie. Este straina de orice drept ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot ContSters142651 ContSters142651 Va rog din suflet,spuneti-mi si mie, cum sa imi evacuez sotul in pace si liniste? Am un sot violent,care ne ameninta pe toti din casa cu moartea si care ne ... (vezi toată discuția)