avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

O salariata care-si reia activitatea la data de 01.05.2016 dupa concediu crestere copil , care are o vechime de 10 ani in munca, la cate zile de concediu de odihna are dreptul in anul 2016.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 22 Iunie 2016
Are dreptul la CO aferent perioadei : 01.05.2016 - 31.12.2016

Perioada CCC nu intra in calculul duratei concediului de odihna. Astfel, CCC nu intra in categoria concediilor medicale si , prin urmare, afecteaza durata concediului de odihna.

Art.145 C.mun.
...
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna dana01 dana01 Buna ziua! Eu am fost in CIC anul trecut pana pe 8 noiembrie.Îmi puteti spune de cate zile de concediu ar fi trebuit sa beneficiez? Cele aferente tot anului ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa revenire cic elenaalbean elenaalbean Buna ziua! Supun atentiei urmatoarea situatie: cadru didactic revenit dupa CIC in 20 mai solicita acordarea zilelor de concediu de odihna pentru anul in curs. ... (vezi toată discuția)