avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare pentru cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

executare pentru cheltuieli de judecata

buna,
am un process pierdut in urma caruia trebuie sa platesc cheltuieli de judecata.Problema mea este ca avocata pe care am avut-o mi-a spus sa nu platesc pentru ca nu mi s-a specificat un cont bancar in care sa virez banii.Insa eu m-am trezit acum cu o executare si implicit cheltuieli suplimentare pentru intocmire dosar de executare.Am vreo sansa sa depun contestatie in instanta,deoarece nu am fost somata anterior ca trebuie intr-un termen anume sa platesc datoria?Respectivul este un tip razbunator si de fapt asta urmareste sa imi creasca datoriile,au fost bagate pe langa cheltuieli de executare si tarif avocet,nu am fost notificata absolut deloc.va rog sa ma sfatuiti daca am vreo sansa sa nu platesc cheltuielile de executare,(cele pentru chletuieli de judecata le platesc fara nicio problema).Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornelia1977 , utilizator 21:08, 22 Iunie 2016
Plata cheltuielilor trebuia facuta imediat ce hotararea era definitiva. Plata se putea face nu neaparat in cont bancar ci si prin mandat postal sau prin intermediul unui executor contactat de dvs.

Cum ati lasat timpul sa treaca fara sa achitati datoria, a mers creditorul si a pus in executare hotararea, iar acum nu aveti nicio sansa sa scapati de cheltuielile de executare (poate doar cele cu avocatul din faza executarii silite daca sunt exagerat de mari, dar si acolo sunt sanse slabe de reusita).
multumesc de raspuns.din pacate am ajuns aici tocmai din neglijenta unui avocet..trist:(
ok si daca ii pun prin mandat postal de exemplu maine toate suma de bani mai putin cheltuielile de judecata,nu pot face actiune in instanta pentru buna mea credinta si sa cer eventual plata esalinata a cheltuielilor de executare eu avand doi copii in intretinere si rate la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"etapele" platii pensiei de intretinere ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt \"etapele de parcurs\" in vederea platii pensiei de intretinere? Astfel la finalizarea procesului de divort s- a ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)