avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Directionare bani cu formularul 230
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Directionare bani cu formularul 230

Referitor la declaratia 230 doresc sa stiu daca se poate directiona 2% din venit la fondul meu de pensie privata pilon2 daca da cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:18, 23 Iunie 2016
Formularul 230 se refera la redirectionarea 2% din impozit venit salarii pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2016
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa directionez 2% din impozit catre o asociatie de locatari. Mariandjy Mariandjy Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa directionez 2% din inpozit catre asociatia de locatari unde locuiesc,iar acei bani sa poata fi folositi ... (vezi toată discuția)
2% de catre pensionari Alina_1 Alina_1 Buna seara, Se pot redirectiona 2% din impozit de catre pensionari? Va multumesc. (vezi toată discuția)
2% impozit pe venit Anamariabo Anamariabo Buna ziua, Intrebarea mea este daca se pot directiona cei 2% impozit pe venit catre Asociatia de Proprietari, pentru ca asa s-ar mari ... (vezi toată discuția)