avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare privind noile norme privind Concediul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare privind noile norme privind Concediul de crestere a copilului


Eu am nascut pe data de 25.12.2014, am optat pt indemnizatie crestere copil timp de un an, din pacate odata cu reintoarcerea la locul de munca situatia nu a fost deloc roz si din ianuarie 2016 sunt somera. Oare noile norme care intra in vigoare de la 1 iulie imi dau dreptul sa revin la concediul de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 27 Iunie 2016
1. Ieri Guvernul a emis Hotararea prin care se modifica si se completeaza Normele de aplicare a OUG 111/2010.

2. Mai asteptati putin sa se publice in Moniturlul Oficial, sa o citim si noi si apoi ne lamurim.
Hotărârea Guvernului nr. 449/2016 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, aprobate prin HG nr. 52/2011, act normativ care va intra în vigoare la 1 iulie, publicata în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 473 din 24 iunie.

[ link extern ] -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in cic DanaAP DanaAP Buna seara. O persoana care a optat pentru renuntarea la CIC si a revenit la lucru pentru 2 luni se poate razgandi? Poate sa se reintoarca in CIC? Nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice la legea 66/2016 dijmarescu dijmarescu BUna ziua, Va rog, au fost publicate normele metodologice de punere in aplicare a prevederilor Legii nr. 66/2016 pentru modificarea si completarea OUG ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dupa legea de la 1 iulie cristinaelena88 cristinaelena88 Buna ziua, Am si eu o intrebare, in legea ce va intra in vigoare privind indemnizatia de crestere a copilului scrie ca parintele trebuie sa fi avut venituri ... (vezi toată discuția)