avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere in CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere in CIC

Buna seara. O persoana care a optat pentru renuntarea la CIC si a revenit la lucru pentru 2 luni se poate razgandi? Poate sa se reintoarca in CIC? Nu gasesc nici un articol de lege care sa reglementeze situatia. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DanaAP , utilizator 21:28, 16 Ianuarie 2017
Normele metodologice de aplicare a prevederilor OUG 111/2010
art.12
....
(3) Acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserţie se face la cererea scrisă a persoanei îndreptăţite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condiţiilor prevăzute de ordonanţa de urgenţă.
.....


Prin urmare, poate sa se reintoarca in CCC.
Multumesc. Deci Legea 66/2016 a modificat doar OUG, nu si normele de aplicare. Din cauza asta nu gaseam eu, cautam norme pentru Legea 66.
Art. 12 din Norme a fost modificat de pct. 20 al art. I din HOTĂRÂREA nr. 449 din 22 iunie 2016, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 473 din 24 iunie 2016.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme metodologice la legea 66/2016 dijmarescu dijmarescu BUna ziua, Va rog, au fost publicate normele metodologice de punere in aplicare a prevederilor Legii nr. 66/2016 pentru modificarea si completarea OUG ... (vezi toată discuția)
intrebare privind noile norme privind concediul de crestere a copilului Annemari Annemari Eu am nascut pe data de 25.12.2014, am optat pt indemnizatie crestere copil timp de un an, din pacate odata cu reintoarcerea la locul de munca situatia nu a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie elainepage elainepage Buna ziua, Am nascut in noiembrie 2014 si am optat pentru concediul de crestere a copilului de 2 ani. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie dupa ... (vezi toată discuția)