avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere restanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere restanta

detin o locuinta in bucuresti si in urma decesului tatalui meu m.am trezit ca am de plata o suma foarte mare la intretinere,...16700lei cu penalizari cu tot.ideea este ca doresc sa platesc aceasta suma prin virament bancar dar de la asociatie mi se spune ca nu se poate decat cash,intrebarea mea ar fi, daca sunt obligata sa platesc asa cum vor ei sau am si eu ceva drepturi.#-o
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:52, 24 Iunie 2016
asociatia are cont bancar ?
Daca are, platiti prin cont!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 70/2015 iongheorghevasile iongheorghevasile In articolele 3 si 4 din legea 70/2015 se fac referiri la INCASARI…. Articolul 3 (1) Prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1) se pot efectua ... (vezi toată discuția)
Plafonarea incasarilor si platilor emanuela25 emanuela25 Buna ziua Am o nelamurire in ceea ce priveste articolul din legea 70/2015 in care se precizeaza ca \\"Sunt interzise plăţile fragmentate în numerar către ... (vezi toată discuția)
Există plafon și la încasările zilnice în numerar, nu doar la plăți? Camelia Popa Camelia Popa Buna dimineata ! Am urmatoarea situatie : la un service auto se vand servicii catre firme si persoane fizice. Se incaseaza prin casa de marcat valori ... (vezi toată discuția)