avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde se poate reclama ANPC-ul?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde se poate reclama ANPC-ul?

Buna ziua!
Am facut o sesizare la ANPC si raspunsul ANPC a favorizat firma si nu pe mine ca si consumator, desi aveam dreptate si dovezi. Nu vreau sa intru in detalii, dar mai, departe unde ma pot adresa? M-as adresa la ANPC-ul central dar ma indoiesc ca "corb la corb" isi scoate ochii...Pana a ma adresa instantei, ce alte cai de atac am? Daca ajung sa ma adresez instantei impotriva firmei care mi-a vandut produsul, am inteles ca in calitate de consumator nu platesc taxa de timbru? La CEDO ma pot adresa daca nu am incheiat toate caile de atac interne? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 24 Iunie 2016
Daca este vorba despre un Comisariat Regional pentru Protecţia Consumatorilor, atunci va puteti adresa Autorităţii Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor.
[ link extern ] /

La CEDO nu va puteti adresa decat dupa ce in instanta ati epuizat toate caile de atac interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama modul în care un comisariat regional pentru ... angelguard angelguard Unde pot reclama modul în care un Comisariat Regional pentru Protecţia Consumatorilor mi-a tratat reclamația? (vezi toată discuția)
Termen alexandru andra alexandru andra Buna ziua, Am rugamintea sa imi comunicati care este termenul in care ma pot adresa Instantei Supreme dupa ce recursul de la Curtea de Apel a fost ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)