avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare auto

Buna ziua!
Ma intereseaza daca pot vinde o masina in weekend, cand nu sunt birouri notariale deschise. Cum ar trebui sa procedez. Cumparatorul ar dori sa ia masina azi si nu mai poate veni in oras o perioada de timp. Ce ar trebui sa facem sa fie legal? Exista birouri de acte in Focsani sau Buzau non stop?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:26, 26 Iunie 2016
Primul act juridic pe care trebuie sa-l faceti este sa scoateti certificat fiscal in vederea vanzarii, de la financiar, apoi fie intocmiti un act de vanzare sub semnatura privata, fie cautati un birou (chiar si mobil, din targ) ca sa va intocmeasca actul de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)
Vanzare barca solomon_bc solomon_bc Buna ziua, un cetatean italian(rezident in Romania)are o barca de 4,5 m,fara motor fara peridoc,neimatriculata.Ar vrea sa o vanda un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare de bunuri mobile eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Fostul proprietar doreste sa-i cumpar si mobila si niste electrocasnice. Am cazut de acord asupra sumei, dar as dori sa-mi iau niste masuri de ... (vezi toată discuția)