avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Scoatere din evidenta ca platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Scoatere din evidenta ca platitor de TVA

O societate comerciala platitoare de TVA nu a avut activitate 2 trimestre in anul precedent si a fost scoasa din evidenta platitorilor de TVA. In anul curent doreste sa isi reia activitatea, a obtinut din nou Certificatul in scopuri de TVA si doresta sa stie daca poate deduce TVA colectata aferenta facturilor emise catre clientii actuali din TVA de recuperat din perioada precedenta. Precizez ca are TVA de recuperat din anii precedenti intr-o suma apreciabila. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Decizie de declarare in inactivitate primite de la anaf albu.andrei1985 albu.andrei1985 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Ca urmare a unei decizii de declarare in inactivitate primite de la ANAF incepamd cu data de ... (vezi toată discuția)
Neplatitoare de tva, depundere d300 in zero anamaria88 anamaria88 Am o firma care nu a avut activitate o perioada de timp si cei de la anaf ne-au trecut din oficiu pentru depunere in zero a D300, de la platitor de tva la ... (vezi toată discuția)
Pfa si deductibilitate tva popmihai2706 popmihai2706 Sunt PFA avand ca obiect de activitate consultanta IT, in sistem de impozitare norma de venit…..deci nu in sistem real; - ca urmare a depasirii ... (vezi toată discuția)