avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Umilinta formularului 088
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Umilinta formularului 088

buna ziua ,

in urma unor greseli ANAF - s.a facut inscrierea in cazierul meu fiscal a unei sume cu atragerea raspunderii ( suma nu este importanta dar ....nu am stiut de ea si s.a contestat in instanta) - firmei pe care o administrez i s.a retras codul TVA .
a urmat obligatoriu retragerea din firma si apoi , depunerea documentatiei pentru reinscriere la platitori tva .
dupa 3 saptamani si o discutie la ANAF de protocol , au venit cei de la Antifrauda....mi s.a cerut sa prezint tot ce avem pana in ultima zi .....chiar daca nu sunt datele prelucrate, plus mult mai multe documente care in mod normal in nici un alt control de la finante nu ni s.au cerut .
problema nu este aceasta ci faptul ca ma simt umilit , desi greseala initiala a fost a ANAF ului - greseala care nu poate fi indreptata decat prin hotarare judecatoreasca .
in aceste conditii , doresc sa inchid firma ( nu am datorii la finante dar avem contracte inclusiv externe pe care doresc sa le cesionez - cu acordul clientilor care alta firma) sau sa ii suspend activitatea si sa actionez in instanta ANAFul .
nu mi se par normale procedurile si nici modul in care suntem tratati desi nu am facut nimic suspectabil , doar....solicitarea pentru reinscriere tva dupa o greseala ANAF
intrebarea este ....in ce conditii pot suspenda sau inchide - in acest caz firma

multumesc mult

Alte discuții în legătură

Anulare abuziva cod tva Ctin2015 Ctin2015 Buna ziua , problema mea este simpla : 1. am avut o societate SNC infiintata in 1992 si lichidata in 2002 la momentul respectiv , infiintasem un srl ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf IancuMario IancuMario Buna seara, Ma confrunt cu o problema delicata ! Va rog sa ma ajutați !!! In urma cu 12 ani am lucrat în funcția de bucătar la un restaurant situat in ... (vezi toată discuția)
Proces cu anaf pentru abuz in declaratiile 112 si 394 GermanAlex GermanAlex Firmele care au angajati depun declaratia 112 si cei care sunt platitori de TVA declaratia 394. Eu am o societate care face programe informatice pentru alte ... (vezi toată discuția)