avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Subiect: Inchirierea apartamentului (in calitate de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Subiect: Inchirierea apartamentului (in calitate de proprietar)

Buna ziua!

Doresc sa inchiriez un apartament, in calitate de proprietar.
Potentialii chiriasi dorsc sa facem contractul pe numele firmei, cu mentiunea expresa ca o sa fie folosit doar in calitate de Locuinta.

Întrebarea mea este daca in aceasta situatie calculul impozitului pe care il voi datora statului, se modifica, in sensul cresterii acestuia. Si daca sunt si alte consecinte financiar-juridice.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MarianaMosoianu , utilizator 15:00, 29 Iunie 2016
impozitul e cel datorat pe veniturile din chirii; nu se schimba cu nimic din moment ce nu devine sediu de firma
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea apartamentului (in calitate de proprietar) MarianaMosoianu MarianaMosoianu Buna ziua! Doresc sa inchiriez un apartament, in calitate de proprietar. Potentialii chiriasi dorsc sa facem contractul pe numele firmei, cu mentiunea ... (vezi toată discuția)
Chiriasi elamanu elamanu Vecinii doresc sa inchirieze apartamentul aflat la etajul casei in care locuim unei firme, spunand ca administratorul firmei va si locui acolo. ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu monikamnt@gmail.com monikamnt@gmail.com Buna ziua, Am oferit un apartament pentru inchiriere intr-un complex rezidential si am gasit un potential chirias care doreste sa inchieiem contractul pe ... (vezi toată discuția)