avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cod CAEN 9200
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cod CAEN 9200

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Un SRL nou infiintat, iunie 2016, care are ca obiect principal de activitate jocurile de noroc, cod CAEN 9200, insa nu a obtinut inca venituri poate fi incadrat la impozit pe veniturile microintreprinderilor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 20:18, 5 Iulie 2016
Nu.Se plateste impozit pe profit de la infiintare. Va recomand daca desfasurati doar aceasta activitate pe societate sa nu depuneti declaratia 088, deoarece veniturile din jocuri de noroc sunt scutite fara drept de deducere t.v.a.
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2016
Themis7, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de asistenta stomatologica ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici Va rog tare mult sa ma ajutati cu un raspuns. Am infiintat un SRL-D cu cod CAEN 8623 - Activitati de asistenta stomatologica si as dori sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
3% sau 16% sau platitor de tva? inspectorhr inspectorhr O societate ,desii avand principala activitate codul caen 7022-consultanta si management in afaceri ,doreste sa fie platitoare de 3% impozit pe venit si ... (vezi toată discuția)