avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune începută pe un defunct și terminată pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune începută pe un defunct și terminată pe altul.O familie au trei copii

O familie are trei copii ,soția dececedează ăn urmă cu mai bine de 60 de ani și copiii sunt crescuți de cea dea doua soție. ,Din a doua căsătorie mai rezultă încă patru copii.Soțul îi face un testament celei de-a doua soții înainte de deces.În urma primei soții rămane o casă iar cu cea de-a doua mai construiește o casă și anexe..Un copil din prima căsătorie deschide succesiune după tată în 2012 .În februarie 2016 se finalizează procesul fară a se primi o hotărare judecătorească pană în prezent. Cu toate că avocatul celei de a doua soții a făcut două demersuri în acest sens.În urmă cu cateva zile a primit o somație de executare silită fiind finalizat procesul cu succesiune după prima soție fără sucesiune după tată neținandu-se seamă de cea dea doua soție sau de ceilalți copii din a doua căsătorie.. Reclamantul primind hotarrarea judecătorească făcando irevocabilă Și a primit cea de a doua soție „O somație de executare Silită ”Să evacueze casa și bunurile construite de ea cu soțul și copii din a doua căsătorie.. Vă rog să îmi spuneți ce se mai poate face în acest caz?
Mergeti cu actele la un cabinet de avocatura pentru a studia hotararea judecatoreasca pronuntata si a se vedea ce fel de actiune urmeaza a se intenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Maryzin Maryzin Buna ziua! As dori și eu câteva răspunsuri la niște situații legate de o succesiune, moștenire. Tatăl meu a fost căsătorit cu mama mea 45 de ani, ... (vezi toată discuția)
Succesiune mocanuvalentin mocanuvalentin Buna ziua .Mama a decedat am ramas 2 frati tata sa recasatorit cea dea 2 sotie avand 2 copii din alta casatorie.An urma casatoriei cu tatal meu a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Contract de credit- titular decedat uaurelya uaurelya buna ziua, am si eu o problema daca ma puteti ajuta va rog :am primit acum un an o scrisoare de la o anumita firma precu ca tatal meu cat a fost in viata(in ... (vezi toată discuția)