avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma cu sediu social expirat din 2007
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma cu sediu social expirat din 2007

buna ziua,
azi am scos un bulletin informative de la Registrul Comertului..si uimire ..apare o firma cu sediu social din 2002, sediu social expirat din 2007, eu am cumparat acest a in 2008, intrebarea mea este cum pot scapa de acest sediu social de la adresa mea....cum se poate radia o firma cu sediul social..mentionez ca nu stiu nimic de aceasta firma...
Cel mai recent răspuns: carmensorin , utilizator 12:33, 14 Iulie 2016
Nu puteti sa o radiati dvs. O va radia registrul comertului din oficiu.... nu se stie cand..
Multumesc,am dat si like.

As dori sa stiu, daca instanta da un termen administrativ, fara rezentarea partilor, pentru acest termen trebuie sa depun acte doveditoare, intaminare?

o zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma necunoscuta irinaanaflorea irinaanaflorea Buna ziua, Cum as putea afla daca la adresa mea de domiciliu mai figureaza sediul social al vreunei firme? La un moment dat am primit corespondenta pentru o ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)