avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nota de constatare parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nota de constatare parcare

Buna ziua,
doresc sa contest o amenda contraventionala pt parcare fara tichet si nu stiu daca as avea castig de cauza. Astfel doresc sa obtin un punct de vedere obiectiv referitor la posibila admitere a contestatiei. In fapt, nota de constatare ce a fost intocmita nu contine si info. legate de calitatea agentului constatator (contine nume, prenume, semnatura, data) si din acest motiv as dorii sa o contest. Conform 0rdonantei 2/2001 art. 17, pv. incheiat atrage nulitatea in cazul in care se constata lipsa (data, semnatura etc) numelui, prenumelui si a calitatii agentului constatator. Credeti ca merita efortul? Suma nu e mare, dar chiar nu am chef sa platesc iar apoi sa rada cei de la caserie (inca un prost ce a platit, chiar daca nu e complet PV).
VA multumesc
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 16:00, 21 August 2009
Din postul intial eu una inclin sa cred ca are doar Nota de constatare , dar poate ne clarifica dansul aceasta situatie :rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)
Termen de comunicare a pv de contraventie ContSters112361 ContSters112361 Am fost oprit in trafic pe 11.10.2009 ora 0,30 si dupa verificarea tutror actelor am fost amendat pt ca nu am purtat centura de siguranta, desi eu am purtat ... (vezi toată discuția)
Pv amenda rovinieta daca nu are semnatura olografa? olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Tocmai ce am primit o recomandata cu un PV de constatare a contraventiei : amenda lipsa rovinieta. PV are doar o semnatura electronica si o ... (vezi toată discuția)