avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se poate face in aceasta situatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se poate face in aceasta situatie?

Mama mea a pierdut actul original care reprezenta Titlul de Proprietate al apartamentului pe care il detine de mai bine de 40 de ani.In prezent mai are cateva copii ale acestuia legalizate la notar insa ori de cate ori trebuie sa-si reinnoiasca buletinul,i se cere actul original al proprietatii detinute si nu copiile legalizate la notar.La fel mi se intampla si mie intrucat continui sa locuiesc impreuna cu mama mea in acelasi apartament.
Cum am putea rezolva aceasta situatie ca sa nu mai avem probleme in obtinerea buletinului si in cazul in care am decide sa ne vindem apartamentul la un moment dat?Se mai poate face un alt Titlu de Proprietate?Unde sa ne adresam?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:58, 4 Iulie 2016
Se poate scoate un duplicat de la cartea funciara sau directia taxe si impozite locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata gabriella1065 gabriella1065 Sunt in posesia unei copii legalizate a unui \"Titlu de proprietate\" pe care suntem trecuti 4 mostenitori : 3 verisoare si o matusa . Originalul \"Titlului de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate georgetra georgetra Buna ziua! Am facut acum un an succesiune dupa bunicii mei decedati. Titlul de proprietate pentru casa si teren agricol s-a pierdut. La aceasta proprietate ... (vezi toată discuția)