avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... stagiu cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

stagiu cotizare

Buna ziua. O perioada de 10 luni am fost detasata intr-un sector de gr 1 cu conditii speciale. La casa de pensii figurez la stagiul de cotizare cu conditii deosebite. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:51, 6 Iulie 2016
Inseamna ca angajatorul asa v-a incadrat, luati legatura cu el sa vadeti despre ce este vorba.
Drepturile de grupa 1 mi s-au dat atunci pe acea perioada, avem contract colectiv de munca. La casa de pensii sunt trecuta altfel. Ce inseamna? Multumesc.
1. La ce drepturi cuvenite pentru gr. I de munca va referiti si care v-au fost acordate?

2. - La Casa de Pensii apareti asa cum a comunicat angajatorul.
- De aceea v-am spus sa luati legatura cu angajatorul sa va explice despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata gabi58 gabi58 Am lucrat din septembrie 1977 pana in ianuarie 2010 in grupa a II-a de munca. In august implinesc 55 de ani, sunt de sex feminin. As putea sa ma pensionez ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pentru pensie grupa 1 ruri ruri Subiect: calcul stagiu realizat pentru pensie 1.sant nascut in 09.06.1960 2. Perioada 29.07.1977-02.04.1989 am statut de angajat cu C.M. 3.Perioada ... (vezi toată discuția)
Vechimea gresita in decizia de pensionare Marius M Marius M Va rog sa ma indrumati daca se poate. Am avut dosarul de pensionare si am luat pensie de la casa de pensii sector 1 Bucuresti. In 2008 mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)