avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat in mai multe firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat in mai multe firme

o persoana care este asociat unic la o firma(srl) poate sa fie actionar cu 20% la o alta firma (SRL) eventual la un srl-d
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 15:21, 5 Iulie 2016
Buna ziua,

Da, o persoana care este unic asociat la o firma poate fi asociat cu 20% din actiuni la o alta companie. In schimb, cea de-a doua firma, trebuie sa fie o entitate de tip SRL, nu SRL-D. SRL-D este dedicata celor care nu au mai avut o firma inainte sau nu au mai fost asociati (debutanti).

Numai bine,
Echipa Reinvent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu societatea. fraggyson fraggyson Buna ziua! O sa va explic mai pe larg o problema pentru care as dori un raspuns competent. In anul in 1993 bunica mea a infiintat un SRL, SRL in care i-a ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de catre o persoana fizica si srl-ul ei unic SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, se poate infiinta o societate comerciala cu raspundere limitata avand ca asociati o persoana fizica si SRL-ul unic al acestei persoane fizice? ... (vezi toată discuția)
Pot constitui un srl-d? slymaximus slymaximus Prin 2004 la terminarea facultatii, pe ultima suta de metri am zis sa beneficiez de niste avantaje birocratice pentru studenti si mi-am creeat un SRL. Firma ... (vezi toată discuția)