avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma de catre o persoana fizica si SRL-ul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma de catre o persoana fizica si SRL-ul ei unic

Buna ziua,
se poate infiinta o societate comerciala cu raspundere limitata avand ca asociati o persoana fizica si SRL-ul unic al acestei persoane fizice? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 14:42, 3 Iulie 2017
Buna ziua da, este posibil, din punct de vedere legal, sa aveti calitatea de asociat intr-o firma, alaturi de entitatea al carui asociat unic sunteti. Cu stima, echipa Reinvent Consulting

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat in 2 firme cu acelasi profil Piulita Piulita Persoana A este asociata cu persoana B in firma F1, doar A lucrand efectiv pentru F1. Persoana A face apoi firma F2 unde este asociat unic. Atit F1 cat si F2 ... (vezi toată discuția)
Societate comesciala Saniuta Saniuta Ce tipuri de societate comerciala imi da dreptul sa lucrez si in UE si care aste mai avantajoasa ????? (vezi toată discuția)
Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)