avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare recurs prin avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare recurs prin avocat

Avand in vedere deciziile CCR, in prezent, mai este obligatoriu ca intampinarea formulata de o persoana juridica in recurs sa fie facuta prin avocat/CJ?
Am vazut ca art. 13 al. 2 este declarat neconstitutional dar nu se mentioneaza nicaieri si art. 490 al. 2.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:19, 7 Iulie 2016
Dacă știți s va apărați și sa redactatati întâmpinarea nu e problema.

Legea urmarea sa garanteze o aparare calificata însă era neconstituțional în mod evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura consilier juridic vs. referent , raspundere penala MichaLaa MichaLaa De curand am fost angajata ca si consilier juridic, in departamentul proceduri judciare, in cadrul unei firme private de recuperari creante. Mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare in recurs. utilizator16eu utilizator16eu Am primit de la Inalta Curte de Casatie si Justitie o intampinare de la procesul pe care il am ce se afla in faza de recurs. Pot sa redactez si semnez eu ... (vezi toată discuția)
Reprezentare la icjc cracanatu cracanatu Buna ziua Doresc un raspuns la intrebarea: este legal sa ma reprezint singur, ca simplu cetatean fara cunostinte juridice in fata judecatorilor ICJC si sa-mi ... (vezi toată discuția)