avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare in recurs.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare in recurs.

Am primit de la Inalta Curte de Casatie si Justitie o intampinare de la procesul pe care il am ce se afla in faza de recurs.
Pot sa redactez si semnez eu raspunsul la Intampinare sau este nevoie obligatoriu de avocat sau consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 20:52, 12 Septembrie 2019
Buna seara
Puteti sa raspundeti dumneavoastra si sa semnati.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara
Puteti sa raspundeti dumneavoastra si sa semnati.

Imi puteti spune in care articol scrie treaba asta? Art. 490 (2) din codul de procedura civila zice ca trebuie avocat sau consilier juridic sau am inteles eu gresit.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
utilizator16eu, utilizator
Buna seara,
Vedeti ca este declarat neconstitutional!
Nu am gasit nicaieri pe just . ro Scrie doar ceva de art.490 (1) dar nu si (2)

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Vedeti ca este declarat neconstitutional!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul recursului sau apelului intampinarea trebuie semnata numai de avocat sau cons jur? ddianna ddianna In cazul apelului si recursului este obligatoriu ca intampinarea sa fie semnata de avocat sau consilier juridic sau numai actiunea?Este legal sa semneze ... (vezi toată discuția)
Reprezentare la icjc cracanatu cracanatu Buna ziua Doresc un raspuns la intrebarea: este legal sa ma reprezint singur, ca simplu cetatean fara cunostinte juridice in fata judecatorilor ICJC si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Presedintele curtii de apel mi-a returnat recursul in casatie aidu aidu Ajutor! Ce ma fac?? Presedintele C.A. mi-a restituit recursul in casatie, potrivit prev. art. 439 alin. 4ind1, deoarece nu ar fi formulat prin intermediul ... (vezi toată discuția)