avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... renuntare pilon II pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

renuntare pilon II pensie

Buna ziua! se poare renunta la cotizatia pt pilonul II pensie? daca da, se pot recupera banii ?
Cel mai recent răspuns: corinamun , utilizator 11:39, 23 August 2016
PILONUL II este denumirea dată sistemului de pensii administrate privat, cu contribuţii definite, obligatorii pentru persoanele de până în 35 ani şi opţionale pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani,prin urmare ce varsta aveti?
am 38 de ani, cred ca vreo 10 ani mi se retrage automat cotizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cu pensie facultativa daniel marius daniel marius pt pilonul2 de pensii se aplica aceasta lege? (vezi toată discuția)
Angajat devenit pfa - ce se intampla cu pilonul 2? tattila tattila Buna ziua daca un angajat bugetar devine PFA si avea o adeziune obligatorie (avand varsta sub 35 de ani in 2007) la pilonul 2 , iar acum avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)