avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Instiintare evacuare sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Instiintare evacuare sediu firma

Buna ziua ,
Suntem o firma la inceput de drum cu activitate de comert, din iulie 2015 avem contract decomodat pe un spatiu ce este inregistrat ca sediu social cu activitate, de curand proprietarul ne-a instiintat sa parasim spatiul in termen de maxim 15 zile, contractul este valabil pana in 2019 ,rugamintea la dvs este :
- ne poate evacua ?
Cel mai recent răspuns: simaalex23 , utilizator 17:33, 15 Iulie 2016
Buna ziua ,
Azi 15.07.2016 am avut intalnirea la un cabinet de mediere , unde s-a decis >
1.Ca pe toata perioada de 3 ani conform cu contractul sa nu se impiedice desfasurarea activitatii firmei ,
2. Sa se restituie comodatarului eventualele cheltuieli pentru conservarea imobilului .
Lucrurile sunt simple avem un contract comodat pe o perioada de 3 ani , cand s-a semnat acest contract dumnealor (proprierarii) nu s-au gandit ca vor sa il vanda ?
Ma bucur ca lucrurile s-au reglementat , in instanta aveam castig de cauza ,
MULTUMESC PENTRU AJUTOR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat - prevederi Costica33 Costica33 Va multumesc anticipat pentru ajutor. Vreau sa fac un contract de comodat pentru firma mea si 1. am nevoie de fraza standard prin care pot stipula cat la ... (vezi toată discuția)
Restitutirea anticipata art. 2156 contract de comodat retromusculo retromusculo In ce conditii pot fi evacuat dintr-un imobil unde am calitatea de comodatar conform art. 2156 N.C.C. daca am inchieiat un contract de comodat pe un an de zile ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat carcasa carcasa buna ziua, pot sa fac un contract de comodat pentru locuinta unui cetatean strain? pana acum am avut un contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)