avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... legea 77
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

legea 77

Dupa notificarea expediata bancii, am primit din partea acesteia o adresa prin care , negasind alta solutie,invoca faptul ca avocatul nu a incadrat actiunea la art 5 din Legea 77 in sensul ca nu s-a solicitat prin notificare medierea la notar, decat sistarea popriri si celeorlate obligatii ce decurg conf.legii.Mentionez ca am fost executata silitt in urma cu 4 ani, deci casa mi-au luat-o atunci.Ce am de facut? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2016
Amalia Dinu, Contabil

Alte discuții în legătură

Legea darii in plata ivanica57 ivanica57 Fiul meu a fost executat silit in anul 2014 ,de atunci si pana luna trecuta nu a primi nici o instiintare.Luna trecuta i a venit prima poprire pe salar.A ... (vezi toată discuția)
Executare silita cesiune doareu199 doareu199 Buna ziua. am avut un contract de credit de nevoi personale incheiat in 2007 la BCR pe care l-am achitat partial pana prin 2012. in 2014 BCR a cesionat ... (vezi toată discuția)
Girant marta.i marta.i Buna ziua! Sunt giranta la cineva care a plecat din tara, si nu mai plateste. Nu sunt singura, mai avea o giranta. Daca ajungem acolo ca trebuie platit cat ... (vezi toată discuția)