avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Se poate folosi un raport de expertiza contabila ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Se poate folosi un raport de expertiza contabila judiciara intr-un alt proces cu o alta parte ?

Am efectuat o expertiza contabila judiciara intr-un proces cu un fost angajator care nu mi-a eliberat adeverinte cu drepturile salariale primite. Expertiza contabila a vizat prejudiciul la pensie pe care mi l-a adus fostul angajator prin neadaugarea sporurilor primite la calculul pensiei. Prin expertiza contabila s-a dovedit de fapt că, chiar si fara sporurile de la acest fost angajator, cuantumul pensiei in plata este mai mic decat as avea dreptul.
Pot sa deschid o actiune impotriva Casei de Pensii prin folosirea raportului de expertiza contabila efectuata in procesul cu fostul angajator ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:24, 8 Iulie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti deschide actiune impotriva casei de pensii atasand expertiza respectiva ca document care sa arate motivul pentru care ati apelat la instanta de judecata - cuantumul pensiei in plata este mai mic decat ati avea dreptul.
Casa de pensii si/ sau instanta de judecata, cel mai probabil, vor solicita o expertiza tehnica judiciara suplimentara cu obiective noi/ de completare pentru expertul care va fi desemnat.
Obiectivele noi vor viza ceea ce solicitati prin actiunea in instanta, respectiv modul de calcul al pensiei.
Poate exista o problema - decizia de pensionare emisa de catre CJP trebuia contestata in termen de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare say say La ce instanta se poate contesta o decizie de pensionare anticipata, mai exact cuantumul acesteia? De ce acte este nevoie precum si daca este nevoie de taxa ... (vezi toată discuția)
Expertiză contabilă la dosarele de pensie Ileana Mușat Ileana Mușat Sint Musat Ileana din București sect 4 am un dosar de pensie invaliditate de gr 2 din 1. 08 1999 pina in 2004 nr de dosar 17046si am întrerup pensia pina ... (vezi toată discuția)