avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare facuta publica !
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare facuta publica !

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati !

Pot sa fac publica o sesizare-petitie adresata unei institutii de stat ?
Trebuie sa cer acceptul destinatarului ?
OPC-ul are competente asupra Casei de Pensii ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 17:37, 9 Iulie 2016
Nu are competență.
Cu privire la sesizare nu ați specificat care este obiectul.
Dacă conducerea instituției nu vă răspunde în termen de 45 de zile la petiția înregistrată de aceștia, citiți aici ce trebuie să faceți:
www.avocatnet.ro/content/for...
,,Dupa ce depuneti sesizarea cu număr de înregistrarea așteptați comunicarea instituției în maximum 45 de zile conform ORDONANŢĂ nr.27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor. Orice intarziere constituie abatere disciplinara a functionarilor publici conform ORDONANŢĂ nr.27/2002 art. 15 care stipuleaza: ......''
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia institutiei publice de a raspunde cmmaria2 cmmaria2 Buna ziua, Catre ce for trebuie sa ma adresez daca biroul de politie nu raspunde la o solicitare oficiala pentru trimiterea unui document in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)
Abuz al retelelor de tel .mob. lumi8 lumi8 Buna ziua! Am o problema legata de serviciile unei companii de tel . mobila .Angajatii acestei firme folosesc abonamentul meu de telefon activind diverse ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la primarie ion.escu ion.escu Va salut! Am depus la primarie o cerere la registratura, am numar de inregistrare. Care este perioada de timp dupa care legal trebuie sa primesc raspuns, de ... (vezi toată discuția)