MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

m_m 
	    	Utilizator

m_m 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

m_m 
	    	Utilizator

m_m 
	    	Utilizator	    

m_m, utilizator
 m_m, utilizator 	
			 scurpin77	                   

Buna ziua. Am avut proces cu RATB Bucuresti ptr. anularea unei amenzi contraventionale si l-am castigat. Cum pot intra in posesia hotararii definitive si ... (vezi toată discuția)
	                    scurpin77	                   

Buna ziua. Am avut proces cu RATB Bucuresti ptr. anularea unei amenzi contraventionale si l-am castigat. Cum pot intra in posesia hotararii definitive si ... (vezi toată discuția)

Ares-3	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)
	                    Ares-3	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)

AdrianBogdan1	                   

In anul 2014 am vandut o masina cu act de vanzare cumparare, am scos-o si de la finante. In 2016 am primit o amenda de rovigneta prin posta(data contraventiei ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianBogdan1	                   

In anul 2014 am vandut o masina cu act de vanzare cumparare, am scos-o si de la finante. In 2016 am primit o amenda de rovigneta prin posta(data contraventiei ... (vezi toată discuția)