Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat la judecatorie si mi s-a confirmat ca nu s-a facut apel la niciun dosar.
Ce trebuie sa fac ca sa devina definitive hotararile? Fac vreo cerere la judecatorie, sau astept sa se autosesizeze?
Multumesc, v-as ruga sa ma ajutati cu restul intrebarilor anterioare:
1 - Pot trimite prin posta cererea de legalizare, aflandu-ma in alt oras?
2 - Hotararea primita prin posta nu are semnaturi. Daca o anexez pe aceasta nu are nicio valoare, este ca si cum o redactez chiar eu. Trebuie sa fac rost de alta de la judecatorie?
3 - Este obligatoriu sa trimit aceasta hotarare din moment ce ei o au in sistem iar eu le trimit numarul dosarului? Ca doar se va printa alta pentru legalizare. Intreb pentru ca la un dosar nu o mai am. Am vazut ca nu are nicio semnatura sau stampila si nu am mai pastrat-o.
4 - Trebuie sa specific in cerere, data la care am primit comunicarea, pentru a se vedea ca au trecut 10 zile? Anexec o copie dupa plic pentru a se vedea data postei? De unde stiu cealalta parte daca a primit comunicarea? ca sa calculez cele 10 zile
6 - Cum voi intra in posesia copiilor? Le primesc prin posta, sau trebuie sa merg la judecatorie?