cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 tankolevente	                   

Buna seara,exista o suma minima(legala) cu care trebuie vandut un apartament?ex. se da un apartament cu doua camere 40 mp,etaj 3 in stare buna,mai multe ... (vezi toată discuția)
	                    tankolevente	                   

Buna seara,exista o suma minima(legala) cu care trebuie vandut un apartament?ex. se da un apartament cu doua camere 40 mp,etaj 3 in stare buna,mai multe ... (vezi toată discuția)

corina1784	                   

buna ziua, imi poate spune cineva cum procedeaza un evaluator?
Vreau sa iau un apartament prin prima casa de la Raiffeisen. Imi trimit ei unul de la banca sau ... (vezi toată discuția)
	                    corina1784	                   

buna ziua, imi poate spune cineva cum procedeaza un evaluator?
Vreau sa iau un apartament prin prima casa de la Raiffeisen. Imi trimit ei unul de la banca sau ... (vezi toată discuția)

crisadi	                   

buna ziua
Daca in precontractul de vanzare cumparare este mentionata ca valoare de vanzare a casei 80000 lei, eu ca si cuparator vreau sa fac credit la banca ... (vezi toată discuția)
	                    crisadi	                   

buna ziua
Daca in precontractul de vanzare cumparare este mentionata ca valoare de vanzare a casei 80000 lei, eu ca si cuparator vreau sa fac credit la banca ... (vezi toată discuția)