avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

am salariul format din salariul de incadrare 2100 +15% spor tura(315)+75% spor conditii deosebite pe care il calculeaza la salariul din 2010(aprox 1.600).Orele de garda la ce salariul se calculeaza?Si sporul de 50-100%pentru ele la tariful orar de acum sau la salariul din 2010.la tariful orar se aduna si sporurile sau doar salariul de incadrare?Mi -sa spus ca toate sporurile se calculeaza la salariul din 2010!Tariful pe ora=salariul de incadrare+15%+75%impartit la ore de munca intr-o luna+spor de 50-100%?lucrez la ambulanta
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2016
florintone, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul sporuri in sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! Am primit recent un Act aditional la Contractul individual de munca in care se mentioneaza urmatoarele - in baza prederilor art.41 din legea nr ... (vezi toată discuția)
Calcul tarif / ora suplimentara leonora leonora Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la calculul orelor suplimentare si va rog,daca se poate,sa ma ajutati cu un raspuns.Ma aflu intr-un proces in care ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare coffeelove coffeelove Buna seara, va rog sa ma lamuriti. Conform legii orele suplimentare sunt platite cu un spor de 75% din salariu de baza, sau dupa caz/firma sunt oferite ca ore ... (vezi toată discuția)