avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare catre un client PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare catre un client PFA

Am si eu o intrebare legata de facutarea PFA-urilor.

Parinti mei au o companie care se ocupa cu cultivarea si vanzarea fructelor-legumelor si mi-au spus ca nu pot sa mai emita facturi catre PFA deoarece acestea nu se mai pot inregistra in evidenta contabila.

Este necesara eliberarea bonului fiscal pentru PFA si nu a facturii? Deoarece aici nu discutam de vanzarea en-detail, ci en-gros.

Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:36, 12 Iulie 2016
Nu exista asa ceva: facturi se emit catre orice cumparator care solicitita aceasta, indiferent ca e persoana fizica, juridica sau PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala camelia adina camelia adina buna ziua, la o intreprindere individuala care are cod CAEN principal comertul cu ridicata al fructelor si legumelor iar cod secundar comert cu amanuntul , ... (vezi toată discuția)
Comertul en-gros si en detail ContSters75393 ContSters75393 Cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz.Doresc sa infiintez un srl cu ob.de activ. en gros si en detail de legume si fructe si diferite produse ... (vezi toată discuția)
Pfa cun factureaza? unoradean unoradean As vrea sa imi facun pfa care sa se ocupe de imprimare pe textile . As fi interesat de modalitatea de a face intrare pe aparatura care o cumpar cum ma ... (vezi toată discuția)