avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor postere
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor postere

Buna ziua,

Intentionez sa fac un magazin online cu postere cu diferite formatii rock.
Nu am gasit nici o informatie cu privire la drepturile de autor, daca in cazul acesta trebuie sa platesc, sub ce forma si la cine.
Grafica o voi face eu folosind imagini publice de pe internet.
Poet cineva sa imi sugereze o idee, cel putin unde sa ma interesez in privinta asta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:23, 15 Iulie 2016
Imaginile "publice" de pe internet au drepturi de autor pana la proba contrarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright revista informativa andrei-sorin andrei-sorin Buna ziua, In aceste vremuri abundente ale informatiei si pline de schimbari planetare la nivel de constiinta, as dori sa creez o revista informativa in ... (vezi toată discuția)
Magazin on line - ce informatii de pe alte site-uri am voie sa folosesc? irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Am tot citit despre \\"Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala\\", dar nu am gasit ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru spectacol televiziune mlLucian mlLucian Din cate am inteles legislatia romana nu poate proteja ideea unui show televizat. Intrebarea mea este daca pot sa inregistrez emisiunea in alta tara pentru a o ... (vezi toată discuția)