avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract furnizare internet vodafone
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract furnizare internet vodafone

Am incheiat un contract cu vodafone pentru furnizare serv. internet. La domiciliu am constatat ca acest serviciu nu functioneaza la parametrii contractati.Am incercat diverse metode de imbunatatire a calitatii serviciului prin schimbarea locatiei, schimbarea calculatorului, schimbarea amplasarii modemului, etc cu acelasi rezultat, singurul serviciu fiind ca puteam expedia si primi mesaje SMS prin calculator. Dupa o perioada de cca 2-3 luni am contactat agentia la care am incheiat contractul spre a rezila contractul. M-i s-a spus ca nu se poate rezilia la ei si m-au sfatuit sa sun la 222. Nu s-a putut contacta societate din reteaua Romtelecom sau Orange . Le-am expediat un e-mail prin care am semnalat problemele si propunerea de incetare pe cale amiabila a contractului. Am primit dupa 25-30 zile un raspuns care imi explica posibilele cauze pentru care internetul nu functiona (locatie, calculator, server, etc.). Ulterior m-am adresat in scris societatii Vodafone solicitand remedierea deficientelor sau incetarea/suspendarea contractului pana la remediere fara plata de daune din nici o parte. Dupa inca o luna m-i s-a raspuns exact ca in e-mail, adica "abureala". Bineinteles ca in acest timp s-au emis facturi, pe care fiind de buna credinta le-am achitat in primele 3 luni, ulterior s-au emis inca una sau doua facturi pe care nu le-am platit nebeneficiind de servicii. Ca urmare Vodafone "a intrerupt"(?!) furnizarea serviciilor iar dupa un termen a considerat ca am renuntat unilateral la contract si mi-a solicitat o taxa de reziliere de 150 E conform contract. In prezent a transmis creanta la o societate de recuperare, calculand si penalitati. Exista posibilitatea de a nu plati aceste sume, pentru niste servicii care nu au fost furnizate?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 08:09, 19 August 2009
Exista aceasta posibilitate dar trebuie sa va judecati cu ei si sa demonstrati ca nu ati beneficiat efectiv de aceste servicii.B-)
Cam greu fiindca proba cu martori nu este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac atunci cand furnizorul de internet nu respecta contractul? bigsan bigsan societatea cu care am contract pt conexiune la internet nu-si respecta partea din contract;si anume viteza internetului f mica fata de cat este in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna octombrie a anului trecut am reziliat contractul ... Ursutz Ursutz Buna ziua, In luna octombrie a anului trecut am reziliat contractul cu Vodafone Romania pentru serviciile de televiziune si internet fix, pentru ca m-au pus ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii operator telefonie mobila inainte de termen dkrutsch dkrutsch daca am incheiat un contract pe durata determinata cu un operator de telefonie mobila pentru prestarea serviciului de internet (servicii de date nu de voce) si ... (vezi toată discuția)