avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social firma - in contract de donatie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social firma - in contract de donatie apare teren

Buna ziua,
Incerc sa fac mutarea sediului societatii (acum este pe sediu de avocat) la o casa. Am facut contract de inchiriere cu proprietarul (acesta nu mi-a aratat ce acte are pe acea casa la momentul incheierii contractului), iar acesta a mers la ANAF si l-a inregistrat.
In momentul in care eu am depus actele la Registrul Comertului, mi s-a cerut si actul de proprietate, pe care l-am cerut proprietarului. Acesta mi-a dat un contract de donatie in care apare ca fiind un teren in suprafata de 312 mp, fara sa fie mentionata vreo constructie. El sustine ca pe acesta l-a dus la ANAF atunci cand a inregistrat contractul.
Va rog sa-mi spuneti daca este suficient acest contract pentru schimbarea sediului social sau mai trebuie sa depun si alte acte la Registrul Comertului.
Multumesc anticipat de raspuns.

Alte discuții în legătură

Vreau sa schimb sediul social al pfa. cum procedez? Marius Cristescu Marius Cristescu Bună ziua! Doresc sa schimb sediul social al pfa-ului meu. Momentan am sediul social untr-o locatie care nu imi apartine. O folosesc ca sediu pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)