Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

model sesizare Curtea Constitutionala ptr.exceptie de neconstitutionalitate

Va rog puteti sa-mi spuneti si mie unde gasesc un model de cerere pe care s-o depun la instanta de apel pentru sesizarea C.C.R.referitor la neconstitutionalitatea art.56 alin.1 lit. (c).
Va multumesc anticipat, astept cat mai multe sugestii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 14 Iulie 2016
Nu va trebuie un model special .. daca sunteti in litigiu , invocati in fata instantei de judecata exceptia de neconstitutionalitate a art.56 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ratfelicia ratfelicia Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cu ce articol din Codul muncii sa inchei un contract la un angajat care a facut cerere pentu pensionare ... (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstitutionalitate art 483 fara recurs litigii munca aidu aidu Ma deranjeaza f tare ca nu pot sa atac apelul cu recurs la ICCJ in litigiu de munca. Motivul este ca e probabil ca in orasele resedinta de judet, unde CA e ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim prin pensionare 1916alexandru 1916alexandru Cu data de 01.08.2016 s-au depus actele pentru pensionare ( varsta standard si stagiul complet de cotizare)Iintrebarea mea este daca s-a emis corect decizia ... (vezi toată discuția)