avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norma de 2 + 8 ore ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norma de 2 + 8 ore ?

Buna ziua ! Pot ramane angajata cu 2 ore pe zi la o societate si sa ma angajez cu 8 ore pe zi la alta scietate?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 17 Iulie 2016
rice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Codul muncii nu face distinctia intre diferitele tipuri de contracte de munca care pot fi incheiate de o singura persoana si nici nu limiteaza numarul contractelor de munca incheiate de o singura persoana, astfel incat acestea pot fi, dupa caz, cu norma intreaga sau cu timp partial, pe perioada nedeterminata sau pe perioada determina, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator.

In speta, o persoana poate incheia c.i.m. cu timp partial cu un nou angajator chiar daca mai are un c.i.m. cu norma intreaga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am contract de munca nedeterminat cu 8 ore eu mai pot sa ... ale2012 ale2012 Dacă am contract de munca nedeterminat cu 8 ore eu mai pot sa imi iau un job cu 4 ore cu contract? (vezi toată discuția)
Ca minor poți avea doua locuri de munca? Popdarius17 Popdarius17 Ca minor poți avea doua locuri de munca? (6 ore fiecare loc) (vezi toată discuția)