avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probe pentru divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probe pentru divort

Daca sunt separat in fapt de sotie de1 an (desi locuim in aceeasi casa) ea neacceptand divortul fiindu-i teama ca ramane fara locuinta si stiu ca are un iubit dinainte de separare , pot aduce ca probe corespondenta lor electronica ( mentionez ca nu am deschis eu adresa, a fost neglijenta si a lasa-o deschisa) sau cita ca martor pe iubit ?
Adulterul nu este o infractiune.
Da, adulterul nu mai constituie infractiune si nu mai este vorba de savarsirea unei infractiuni.

Daca vreti sa actionati la limita legii nu incercati decat daca sunteti consiliat de avocat pentru ca acesta stie si ce probe v-ar fi necesare fara sa va complicati inutil si sa mai fiti si actionat in judecata si sa va fie cerute daune morale.
In plus, este bine sa stiti ca instantele sunt destul de refractare la proba video.
Nu prea au nici chef si nici timp de asa ceva in procesele civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - legea violarii corespondentei Mariana Dina Mariana Dina Fratilor am intrebat si eu astazi daca stie cineva cv de legea violarii corespondentei??Se poate face plangere?? (vezi toată discuția)
Buna ziua! noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, ... AFRODITA FRATA AFRODITA FRATA Buna ziua! Noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, prostituate ,infirmiere pentru sotii nostri. Si chiar daca am face-o ei tot se duc la amante ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa lilicrin lilicrin As dori sa stiu daca cineva semneaza un act , o corespondenta in numele meu poate fi pedepsit prin lege? Daca raspunsul este afirmativ ma puteti ajuta va rog ... (vezi toată discuția)