avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Refacturare utilitati pentru un spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Refacturare utilitati pentru un spatiu inchiriat

Buna seara,
o societate comerciala a inchiriat un spatiu altei societati comerciale,dar facturile de utilitati sunt emise pe numele proprietarului.
Proprietarul la randul sau refacutreaza utilitatile chiriasului.
Din punct de vedere al proprietarului,tinand cont ca este microintreprindere se considere venit?
Mentionez ca nu este platitoare de TVA
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:26, 13 Octombrie 2016
nu, in niciun caz nu este venit.Este o decontare a utilitatilor.Dealtfel nici factura nu se face cu TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate utilitati spatiu inchiriat maria1308 maria1308 O firma (microintreprindere) are un contract de inchiriere pentru sediul social, proprietarul persoana fizica, in care se stipuleaza ca obligatie a chiriasului ... (vezi toată discuția)
Intretinere si energie electrica platite de chirias Mariralu Mariralu Buna ziua , Ma poate cineva sfatui daca este corect ca : - SRL, platitor de TVA [b]inchiriaza apart. la o pers. fizica[/b], avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)