avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda neanuntare incident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda neanuntare incident

Buna ziua, Acum aproximativ 2 luni la iesirea dintr-o parcare am atins usor bara unei masini din fata. E vorba doar de 2 zgarieturi abia sesizabile atat la masina mea cat si la cealalta. Pe moment nu am considerat ca e necesar anuntarea autoritatilor si nici nu stiam propietarul masinii. De curand am primit de la politie o invitatie la sectie deoarece din cate se pare propietarul masinii respective a fost anuntat de catre un vecin ca i-am zgariat masina, acesta lundu-mi nr de inmatriculare. Am fost la politie, am platit amenda pentru nedeclararea incidentului in perioada de timp legala si mi-a fost retinut permisul pt 30 de zile. Politia nu a dorit sa-mi dea nr de tel al respectivului care a depus plangerea, spunandu-mi ca va da dansul nr meu de tel reclamantului pentru a vorbi cu mine privind vopsirea zgarieturilor. De atunci au trecut 2 sapt si respectivul nu m-a sunat nici acum.Ma pot astepta la vreo surpriza neplacuta din partea lui atata timp cat nu m-a sunat sa vorbim?Eu am platit amenda la finaciar, mi s-a oprit carnetul si am asteptat sa fiu sunat.Multumesc frumos.
Buna ziua,

Asteptati sa va contacteze si daca o va face dati--i RCA sa-si repare zgarieturile.
E posibil sa-l fi interesat mai mult sa va reclame la politie decat sa-si repare masina pe RCA dvs!!!!!

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt dat in judecata de firma de asigurari adyapostu adyapostu Buna ziua, Am o problema cu o firma de asigurari care m-a dat in judecata. Trebuie sa detaliez problema dupa cum urmeaza: Am lucrat la o firma de distributie ... (vezi toată discuția)
Reparatie regie proprie dauna minora george.al george.al Buna ziua, In urma unui accident minor m-am ales cu o zgarietura pe bara masinii. Asiguratorul RCA al vinovatului mi-a oferit o suma pentru reparatie in ... (vezi toată discuția)
Buna seara. astăzi am fost surprinsa sa găsesc în parbrizul ... ibuj ibuj Buna seara. Astăzi am fost surprinsa sa găsesc în parbrizul mașinii un bilet pe care scria ca am lovit mașina cuiva. Am sunat la nr respectiv și domnul ... (vezi toată discuția)