avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier

Buna ziua,, in data de 27 10 2015 mergeam cu autobasculanta pe DN 65 A ,din directia Turnu Magurele catre Rosiori de Vede... In comuna Putineiu mi,a sarit in fata un copil in varsta de 3 ani nesupravegheat , pe care la.m lovit cu partea stanga a camionului si la.m prins sub roata , nu am trecut peste el ... copilul a stat in spital in jur de 100 de zile din care 10 zile pentru o fractura la piciorus iar restul la chirurgie plastica .... mentionez ca nu exista in zona trcere pentru pietoni si nici limitatoare de viteza... viteza mea a fost sub 50 la ora,, la fata locului au venit toate organele abilitate declarandu.ma nevinovat,, masina a fost supusa unei expertize tehnice , care a iesit in stare perfecta de functionare,. am fost dus la politia rutiera turnu, si sau facut cele necesare retinandu.mi permisul de conducere pana la finalizarea anchetei..merg pe dovada pe care o prelungesc lunar deplasandu-ma de la bucuresti la turnu si alexandria... luna asta pe 27 se fac 9 luni si dosarul se afla inca la politie.... nimeni nu imi spune nimic in afara de faptul ca dosarul se afla in faza de cercetare...spuneti.mi si mie va rog , ce se poate intampla, sau ce trebuie sa fac in situatia de fata... ca sincer, ma omoara psihic acest caz nefericit.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:34, 20 Iulie 2016
Buna ziua,

1.Va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa consulte dosarul dvs in prima faza!
2.Pana la finalizarea dosarului depuneti o petitie pe situl IGPR pentru urgentarea cercetarii penale si vorbiti personal cu agentul care se ocupa de dosarul dvs.
[ link extern ]
3.Depuneti o cerere fie si prin posta la Parchetul de pe langa Judecatoria Turnu pentru a studia dosarul si una la Politia Turnu.

[ link extern ]

Reveniti pentru alte detalii!

Numai bine!
Puteti depune o sesizare la IJP si la parchet in scris, cu nr. de inregistrare/ data prin care sa solicitati sa va comunice stadiul dosarului.
Pentru astfel de cazuri este nevoie de o expertiza tehnica judiciara in specialitatea auto care sa concluzioneze cauzele producerii evenimentului rutier. Fondurile aflate la dispozitia politiei sunt limitate, motiv pentru care cercetarea este de durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica accident cristyan cristyan Am avut un accident auto,intr-o intersectie semaforizata, la care nu au existat martori (doar in masina mea sotia si copilul), iar cea care a intrat in mine ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica a masinii alina_dragomir alina_dragomir in urma cu cateva luni am acrosat o minora,nesupravegheata,traversand prin loc nepermis,neasigurandu-se, suferind o usoara fractura de umar ,prin urmare ... (vezi toată discuția)
Accident; expertiza ContSters134265 ContSters134265 O ruda a fost accidentata pe trecerea de pietoni si a fost internata in spital mai mult de 60 de zile. Politia rutiera tergiverseaza cercetarea de un an si ... (vezi toată discuția)