Bună ziua, vă rog să îmi spuneți ce pot să fac în privința unui dosar penal,a trecut un an jumate de cînd am depus ,am făcut două cereri la procuror pentru urgentarea am primit răspuns că dosarul este la poliție pentru cercetare și a dat ordin pentru urgentare a mai trecut trei luni de zile și nimic,ce trebuie să fac să angajez un avocat să se intereseze de urgentare și soluționarea , s-au să fac plângere împotriva poliției pentru tergiversare?
Trimiteti o notificare, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, la Inspectorul sef al IJP, explicati situatia si ce ati intreprins pana in prezent si solicitati stadiul cercetarii. Puteti invoca OG nr. 27/ 2002 privind petitiile pentru a primi raspuns scris.
Daca in dosar este vorba de necesitatea efectuarii unei expertize tehnice judiciare, posibil ca politia sa nu fi avut suficiente fonduri pentru plata expertizei sau nu s-a finalizat expertiza din varii motive - posibil lipsa unor documente.
Accident rutier
ilie1979
Buna ziua,, in data de 27 10 2015 mergeam cu autobasculanta pe DN 65 A ,din directia Turnu Magurele catre Rosiori de Vede... In comuna Putineiu mi,a sarit ... (vezi toată discuția)