avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Printare digitala materiale publicitare ce cod caen ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Printare digitala materiale publicitare ce cod caen folosim?

Pot folosi cod caen 1812 sau 5812 pentru printare digitala, afise, postere, brosuri, albume foto, calendare, cataloage foto, flyere, invitatii, carti vizita?

Sunt interesat doar de materiale publicitare la un copiator, plotter


Atat 1812 cat si 5812 contin unele date similare ca cataloage, albume, afise, poster, nu ma intereseaza printare de timbre,cecuri, carduri
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2016
claudiughebauer1975, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen 1812 sau 5812 pentru printare digitala claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Pentru printare de materiale publicitare ce cod caen se foloseste? Este vorba de cataloage foto,abume,postere,afise,pliante, carti vizita cu comanda online ... (vezi toată discuția)
Cod caen realizare de brelocuri, magneti, etc. pentru turism mjuovy mjuovy buna ziua, Am si eu o nelamurire, pentru realizarea de brelocuri, magneti, felicitari etc. pentru turism ce cod caen este necesar ? (vezi toată discuția)
Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)