avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere act naștere italian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere act naștere italian

Rog mult dacă se poate să mă ajutați pentru rezolvarea unei situații și anume; Copil născut in Italia cu parinți-tată italian și mama româncă,ce acte trebuiesc pentru transcrierea actului de naștere în România
Cel mai recent răspuns: Av. Manea , Avocat 09:59, 20 Iulie 2016
Actul de nastere italian trebuie tradus in limba romana si apostilat. Cu acest act si cu actele de identitate ale parintilor copilului trebuie sa va prezentati la Serviciul de Stare Civila din cadrul Primariei pe raza careia aveti domiciliul in Romania pentru transcriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat romanesc la un copil nascut in strainatate MARCEL2012 MARCEL2012 ce acte sunt necesare in romania sa se scoata certificat de nastere la un minor nascut in strainatate?e nevoie de ambii parinti?mama copilului si copilul sunt ... (vezi toată discuția)
Cetatenia romana nikkkoleta nikkkoleta salve! sunt mamica unei fetite in varsta de 3 saptamani, eu sunt cetatean roman dar traiesc si muncesc in Italia unde am nascut si fetita. Tatal ei este ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere saiadi saiadi :(buna seara.copil nascut in grecia mama romanca tatal irakinos.necasatoriti.copilul recunoscut de catre tata.mentionez ca tatal a obtinut in grecia azil ... (vezi toată discuția)