avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere

:(buna seara.copil nascut in grecia mama romanca tatal irakinos.necasatoriti.copilul recunoscut de catre tata.mentionez ca tatal a obtinut in grecia azil politic,deci nu poate aduce din tara lui nici un act.vrem sa-i facem copilului certificat de nastere romanesc.voi merge eu in romania sa il fac nu stiu exact de ce acte am nevoie de aici pt in tara.birocratia de aici ne da mult de furca.multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:03, 11 Noiembrie 2011
Pai poate inregistra nasterea si la consulatul romaniei din grecia si se elibereaza de acolo
aveti dreptate dar oricum voi merge in romania sa-mi schimb buletinul si poate l-as fi puput face acolo mai ieftin
Mai ieftin da, dar dureaza 5-6 luni
:(vreti sa fac stop cardiac?eu am doar o sapt la dispozitie sa fac ambele acte.in grecia imi cer 155 e ,in tara e mai putin dar nu pot astepta atit.....
:)multum frumos cred ca in cele din urma il voi face aici e mai putina bataie de cap.

Alte discuții în legătură

Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatelor sau extraselor de pe actele de casatorie eliberate de autoritatile straine Ares-3 Ares-3 [b]Acte necesare:[/b] -cererea de transcriere adresată primarului localităţii în raza căreia îşi are domiciliul solicitantul; ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)