avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu maternitate la medic de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu maternitate la medic de familie

sora mea este medic de familie si este gravida. are contact ca medic de familie cu CAS Olt.
Dupa consultarea casei s-araspuns ca la intrarea in concediu maternitate trebuie incheiata conventie inlocuire cu un medic inlocuitor (alt medic de familie in contract cu casa). In urma acestei conventiitoate obligatiile medicale si administrative revinind medicului inlocuitor, inclusiv intreg venitul cabinetului.
Ce se intimpla cu contractele de munca ale angajatilor, taxele platite cine le va semna.
Banii dela casa vor merge in alt cont-cel al inlocuitorului. Cum se platesc taxele catre stat?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:10, 19 August 2009
Medicul inlocuitor va prelua si personalul si va achita salariile, contributiile la stat si facturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare praxis medical laura77 laura77 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt medic de familie in relatie contractuala cu casa de asigurari judeteana, si intentionez sa plec in strainatate. Am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal nbodnara nbodnara Sunt insarcinata in 32 saptamani si medicul obstretrician care imi urmareste sarcina mi-a recomandat ca de la 01 ian 2012 sa intru in concediu prenatal. Am ... (vezi toată discuția)
Dreptul asiguratului medical roflorin roflorin Buna ziua, As dori sa stiu daca, asigurat fiind cu plata la zi a tuturor contributiilor de catre societatea la care sunt angajat, am dreptul la consultatie la ... (vezi toată discuția)