avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dezvaluire date personale - publicare scan carte ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dezvaluire date personale - publicare scan carte identitate

Am o intrebare. Daca cineva imi publica buletinul pe facebook fara sa blureze datele personale ce masuri pot sa iau si ce lege se incalca? #-o :( X-(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:12, 21 Iulie 2016
Mai intai sa spuneti dvs. cum a ajuns in posesia copiei? După il puteti da in judecata, intrucat datele dvs. intra sub incidenta Legii 677/2001, fiind date cu caracter confidential neputand fii facute publice fara acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgarea pe facebook a valorii sumei restante la întreținere a unui proprietar de către președintele asociației de proprietari MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Președintele Asociației de Proprietari a furnizat în cadrul unor comentari pe Facebook de pe pagina personală a unui proprietar-debitor valoarea sumei ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate date personale si publicarea listei cu studenti exmatriculati? tot_me tot_me Confor cu legea 677/2001 persoanele fizice beneficiaza de protectia datelor personale. Sunt student al facultatii de drept care isi desfasoara cursurile in ... (vezi toată discuția)
Informatii publice? raluca32 raluca32 De curand am avut surpriza ca o persoana de sex feminin , care nu a avut ce face, stiindu-mi doar numele real sa afle informatii, care, pretinde ea sunt ... (vezi toată discuția)